GÖYNÜK VE MUDURNU’DAN YENİ YAZITLAR III - (:unkn) unknown (My University, 2015)
Öz: Makalede 2012 2104 yılları arasında Nikaia ve Modrena antik kentinin teritoryumunda bulunan 14 yeni yazıt tanıtılmaktadır. Nikaia ve Modrena antik kentinin teritoryumundan ele geçen tüm yazıtlar Roma İmparatorluk Çağına tarihlenmektedir. Bu yazıtlar, böl- genin kültürel zenginliğini gösteren çok sayıda anthro- ponymos (şahıs ismi) içermektedir.