Mitral valv prolapsı (MVP) olgularında anksiyete ve depresyon prevalansı : kontrollü bir çalışma - Sayar, Kemal (My University, 1995)
unknown
Keywords: Akıl hastalıkları; Hastalıklar; Sinir sistemi ve akıl hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-PSİKİYATRİ