Flukonazol,amfoterisin B ve interferon a-2a kombinasyonlarının insan polimorf nüveli lökositlerinin kemotaksisi ve candida albicans’a karşı hücre içi ölüm aktivitesinin in vitro araştırılması - Akkoç, Tunç (My University, 1996)
unknown
Keywords: Mikrobiyoloji; MİKROBİYOLOJİ