Celâleddin B. Muhammed El-İmâdî’nin (8. asır) “Gurerü’ş-Şürût ve Dererü’s-Sumût” adlı eserinin tanıtımı - Abudureheman, Abuduhadier (Abdülkadir Abdurrahman) (My University, 2010)
unknown
Keywords: İslam Hukuku