Kitozan malat ve çapraz-bağlı amiloz tabletlerden ilaç serbestleşmesine değişik faktörlerin etkisi. - Durmaz, Gamze (My University, 1994)
unknown
Keywords: Eczacılık kimyası; Farmakoloji ve tedavi; İlaçlar (Meteria medika); Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-FARMASÖTİK TEKNOLOJİ