Okul öncesi dönemde çocuğun terbiyesinde annenin rolü ve annelerin çocuk yetiştirme tutumları. (Anne tutumlarının demografik bilgilere göre farklılaşıp farklılaşmadığına ilişkin bir araştırma) - Ömeroğlu, Fatma (My University, 1996)
unknown
Keywords: Çocuk Yetiştirme; Eğitim; İlk öğretim; İlk öğretimin düzeyleri; Okul Öncesi Eğitim