Yönetim sürecinde örgütsel haberleşme grup davranışları ve uygulamadan örnekler. - Cankatan, Ahmet (My University, 1987)
unknown
Keywords: Sosyoloji ve antropoloji; Şirketler - GRUPLAR; Şirketler - İLETİŞİM; Toplum Bilimleri