Alkolsüz serinletici içeceklerden Coca-Cola ve Pepsi-Cola’nın global pazarlama stratejileri doğrultusunda yaptıkları reklam programlarının benzerlik ve ayrıcalıklarının saptanması - Türel, Üstün Dilek (My University, 2000)
unknown
Keywords: Pazarlama Stratejisi; Reklamcılık