101 soruda hadis - ŞAHYAR, AYŞE ESRA (Duruş Yayınları, 2022)
101 Soruda Hadis adlı eserde hadis ilminin doğuşundan sistematiğine, sünnet ile farkından Kur’an-ı Kerim ile arasındaki bağa, ilk eserlerin yazılma süreçlerinden son yüzyılda yapılan çalışmalara kadar pek çok hususa dair akla gelebilecek sorulara yanıt aranmış, bu yanıtlar neticesinde vakıf olunması gereken bilgiler okurun istifadesine sunulmuştur.
Keywords: Hz. Muhammed; Hadis; Sünnet; Rivayet; Râvi; İsnad