Türkiye’de 1980-1990 döneminde sanayileşme stratejileri ve imalat sanayiinin üretim ve yapısı - Payamoğlu, Turgay (My University, 1995)
unknown
Keywords: İMALAT SANAYİ-TÜRKİYE; SANAYİLEŞME-POLİTİKALAR-TÜRKİYE