Economıc growth and pollutıon mıtıgatıon through the use of renewable energy ın electrıcıty productıon ın asıan developıng countrıes - Penaflor, Josephine Ann (My University, 2017)
Gelişmekte olan ülkeler ekonomik refahı ve çevreyi iyileştirirken kirlilik kaynaklıekonomik faaliyetlerinden kaçınmaları gerekir. ABSTRACT Developing countries need to improve their economic welfare and environment to avoidpollution-induced disruption in economic activities.
Keywords: Çevre politikası; Ekonomik Büyüme; Ekonomiye etkisi; Enerji kaynakları; Enerji politikası; Gelişmekte olan ülkeler; Kirliliğin Azaltılması; Pollution Mitigation; Renewable Energy; Yenilenebilir Enerji Economic Growth; Yenilenebilir enerji kaynakları