İslam Hukukunda Ortaklık ve Kira Yoluyla Arazinin İşletilmesi - Kayapınar, Hüseyin (My University, 1993)
unknown
Keywords: Din; Fıkıh ve fıkıh ilmi; İslam Dini; İSLAM HUKUKU-KİRALAMA; İSLAM HUKUKU-ORTAKLIK