Kitle sporunun teşviki açısından tesis politikaları : Zonguldak ili uygulaması - Çimen, Kubilay (My University, 1992)
unknown
Keywords: Belirli tür alanların planları ve planlaması; Fiziksel planlama (Kent sanatı); Güzel ve dekoratif sanatlar; SPOR-TESİSLER