Parkinson hastalığında plazma ve eritrosit lipit peroksidasyonu,eritrosit ozmotik frajilitesi ve antioksidan savunma sistemindeki değişiklikler - Kılınç, Ahmet (My University, 1988)
unknown
Keywords: TIP-PARKİNSON HASTALIĞI