Kur’an-ı Kerim’in tercümesi mes’elesi - Aydar, Hidayet (My University, 1993)
unknown
Keywords: Din; İslam Dini; İSLAM DİNİ-KUR’AN-I KERİM; İSLAM DİNİ-TEFSİR; Tam tefsirler (Tefâsir-i küllî); Tefsir ve tefsir ilmi