Endüstri işletmelerinde işe devamsızlıkların ve işten ayrılmaların maliyetlere etkisi ve Türkiye’deki uygulama. - Saruhan, Şadi Can, (Saruhan, Reşit Şadi Can) (My University, 1985)
unknown
Keywords: Genel yönetim; Örgütsel Davranış; Personel Yönetimi; Personel Yönetimi_İşten Ayrılma