Arteriovenöz malformasyonlarda gamma-knife ve embolizasyon tedavisinin anjiogenez üzerine etkilerinin korneal anjiogenez modeli ile incelenmesi - Akakın, Akın (My University, 2008)
unknown
Keywords: Nöroşirürji; Tıp