Hentbol’ de fizyolojik faktörler Aerobik güç, anaerobik güç ve vücut kompozisyonu ile antrenman ilişkisi” - Erkan, İlhan (My University, 1990)
unknown
Keywords: Atletik ve açık hava sporları ve oyunları; Dinlence ve eğlence sanatları; Hentbol; SPOR-HENTBOL; Top oyunları