Bağımlılık okulunun tezleri açısından Türkiye ekonomisindeki gelişmelerin değerlendirilmesi üzerine bir deneme (1945-1980) - Metin, Burhan (My University, 1993)
unknown
Keywords: EKONOMİ-TARİH-TEORİLER; EKONOMİ-TÜRKİYE