Bankacılık sektöründe uluslararası gelişmeler ve bireysel bankacılık sektörü analizi T.Garanti Bankası A.Ş.stratejileri üzerine etkisi - Kodamanoğlu, Tuba (My University, 1998)
unknown
Keywords: Banka ve bankacılık; Bankacılık-türkiye; Ekonomi; Finansman ekonomisi