Erken cumhuriyet dönemi tiyatro afişleri ve el ilanları - Civelek, G. Buket (My University, 1998)
unknown
Keywords: Baskı biçimleri; Baskı işleri ve baskılar; Baskılar; GRAFİK-BASKI; Güzel ve dekoratif sanatlar