4-Nitrobenzoik asid hidrazidinden türeyen 3,4,5-trisübstitüe-1,2,4- triazollerin, bazı metabolitlerinin sentezi ve spektral verileri - Yılmaz, Nihal (My University, 1997)
unknown
Keywords: Farmakoloji ve tedavi; Kimya, Tıbbi ve farmasötik; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri