İnsan kaynakları yönetimi uygulamalarına yönelik tutumların örgüte bağlılığa etkisi - Vatansever, Çiğdem (My University, 1994)
unknown
Keywords: Genel yönetim; ÖRGÜTE BAĞLILIK; Personel yönetimi; PERSONEL YÖNETİMİ-GENEL