Nöromüsküler tutumlu hastalarda ihmal edilmiş pes ekinovarus deformitesinin talektomi ile tedavisi ve takip sonuçları - Kocaoğlu, Barış (My University, 2005)
unknown
Keywords: Cerrahi; Nöromüsküler Tutumlu Hastalar; Ortopedi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri