Sol dal bloğu hastalarında QRS süresinin EKG-GATED miyokard perfüzyon spect bulguları ile ilişkisi - Çalışkan, Billur (My University, 2006)
unknown
Keywords: Kalp Kasları; QRS Kompleksi; Sol Dal Bloğu