Cap-Ca (OH) 2 Kombinasyonunun normal ve iltihaplı pulpa dokusu üzerine etkisinin köpek dişlerinde incelenmesi - Sazak, Hesna (My University, 1991)
unknown
Keywords: Cerrahi; Diş hastalıkları; Diş hekimliği; DİŞ HEKİMLİĞİ-TEDAVİ; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri