Çok değerli işlemli üniversel cebirler - (:unkn) unknown (My University, 2001)
Bu makalede çok değerli üniversel cebirler incelendi. Çok değerli üniversel cebirlerin tanımı verilerek, Çok değerli üniversel cebirler üzerindeki bütün kongrüanslar latisinin cebirsel olduğu gösterildi.

In present paper we investigate universal algebras with many-valued operations. We give a definition of a universal algebras with many-valued operations; and we show that a lattice of all congruances on a universal algebra with many-valued operations is algebraic.
Universal algebras with many-valued operations