Akciğer Rezeksiyonu amacıyla yapılan Torakotomi sonrası oral alım zamanının postoperatif solunum sistemi komplikasyonlarına etkisi: Prospektif Randomize Klinik Çalışma - Evman, R. Serdar (My University, 2010)
unknown
Keywords: Akciğer Hastalıkları; Göğüs Hastalıkları; Tıp