Akut perikoronitis nedeniyle çekim endikasyonu olan alt yirmi yaş dişlerinde pre-operatif ve post-operatif olarak periferik kan T-lenfosit ve lökosit değerlerinin incelenmesi - Gürsoy, Bahar (My University, 1992)
unknown
Keywords: Cerrahi; Diş hekimliği; DİŞ HEKİMLİĞİ-TEDAVİ; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri