Demir eksikliği anemisi olan çocuklarda 6MG/ KG/ GÜN ile 3MG/ KG/ GÜN dozlarında’oral elementel demir tedavisine cevapların ve retikülosit krizinin değerlendirilmesi - Süleyman, Bakari (My University, 1997)
unknown
Keywords: ÇOCUK HASTALIKLARI