Farlı iki amalgam dolgu maddesinin tükürükteki civa salınımlarının belirlenmesi ve bunun yüzey alanı genişliği ile olan korelasyonunun değerlendirilmesi. - Mumcu, Gonca (My University, 1999)
unknown
Keywords: DİŞ HEKİMLİĞİ-TEDAVİ-DOLGU