Amonyum asetat uygulanan farelerin beyin ATPaz düzeylerinin araştırılması. - Kabasakal, Levent (My University, 1987)
unknown
Keywords: Farmakoloji ve tedavi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-FARMAKOLOJİ