Sürekli ayaktan periton diyalizi hastalarında peritonit erken tanısı için reaktif oksijen türlerinin kemilüminesans yöntemi ile ölçümü - Dalaman, Gönül (My University, 1998)
unknown
Keywords: TIP-BİYOKİMYA