Özgün baskı sanatında figüratif ele alışlar : Aslıer,Türemen,Wunderlich - Görür, Sevil (My University, 1995)
unknown
Keywords: Baskı işleri ve baskılar; GRAFİK SANATI-ÖZGÜN BASKI; Güzel ve dekoratif sanatlar