Sıçan faringokutanoz fistül modelinde recombinant human growth hormonun fistül kapanmasında etkinliği - Küçük, Nurten (My University, 2012)
unknown
Keywords: Cerrahi Hastalıklar; Kulak Burun Boğaz; Tıp