Sıçanlarda gastroözofageal reflünün östaki tüpüne etkilerinin histopatolojik olarak incelenmesi - Yazıcı, Zahide Mine (My University, 2007)
unknown
Keywords: Gastroözofageal Reflü; Goblet Hücreleri; Östaki Tüpü