Yatırım projelerinin ulusal ekonomi açısından değerlendirilmesinde gölge fiyatlar,ekonomik iç karlılık analizleri ve bir sınai yatırım projesine uygulanması - Mandacı, İsmail (My University, 1992)
unknown
Keywords: EKONOMİ-YATIRIM PROJELERİ; Genel yönetim; Organizasyon ve finansman