Aşil tendon tamirinde kullanılan dikiş tekniklerinin biyomekanik incelemesi - Yıldırım, Yakup (My University, 1999)
unknown
Keywords: Cerrahi; Ortopedi; ORTOPEDİ; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP,ORTOPEDİ