Türkiye için enflasyon modellemesi : monetarist ve post keynesyen modellerin karşılaştırılması - Akgürsu, Serkan (My University, 2002)
unknown
Keywords: Ekonomi; Enflasyon Türkiye; Finansman ekonomisi; Keynes Ekonomisi; Para; Paranın değeri