Kurumlar vergisinin muhasebeleştirilmesi (Uluslararası Muhasebe Standardı 12) ve bu standardın uygulanabilirliğinin Türkiye açısından değerlendirilmesi - Günel, M. Özgür (My University, 1994)
unknown
Keywords: MUHASEBE-STANDARTLAR; VERGİ-KURUMLAR VERGİSİ