Hat sanatı açısından Tuhfe-i Hattatin - Süsler, Ebru (My University, 2004)
unknown
Keywords: Dekoratif sanatlar; El yazmaları ve kitapların tezhibi; Güzel ve dekoratif sanatlar; Hat Sanatı; Yazı Sanatı