İlköğretim çağındaki kızlarda dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu: kliniğe başvuran bir grupta sosyodemografik, eş tanı ve psikososyal özelliklerin değerlendirilmesi - Aslan, Zeynep (My University, 2008)
unknown
Keywords: Çocuk Sağlığı; Psikoloji_İlköğretim; Psikoloji, Çocuklarda; Ruh Sağlığı