Ofset baskı ile üretim yapan matbaa işletmelerinde rasyonel teknik organizasyon ve sipariş maliyeti yönteminin uygulanması - Aydemir, Cem (My University, 1993)
unknown
Keywords: Genel yönetim; Mali yönetim; MATBAACILIK-TEKNİKLER; Organizasyon; Organizasyon ve finansman