Kontrol Türk popülasyonunda ailevi akdeniz ateşi hastalığı (AAA) ile ilişkili nokta mutasyonlarının sıklığı - Atagündüz, M. Pamir (My University, 1999)
unknown
Keywords: Hastalıklar; İç Hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri