Polimorf nüveli lökosit fonksiyonlarını inhibe eden antimikrobik ilaçların immünomodülatör etki gösteren antibiyotiklerle kombine kullanımlarının insan polimorf nüveli lökosit fonksiyonlarına etkisinin in vitro araştırılması - Daşdelen, Nursal (My University, 1998)
unknown
Keywords: Farmakoloji ve tedavi; MİKROBİYOLOJİ; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; Uygulamalı eczacılık