Diyabetli ve sağlıklı kişilerde albüminin glikozillenmesi ve serumda glikozillenen diğer bazı proteinlerle mukayese edilmesi - Karakule, Fuad (My University, 1991)
unknown
Keywords: TIP-BİYOKİMYA; TIP-ŞEKER HASTALIĞI