Finansal kuruluşlar açısından deniz taşımacılığı sektörü ve finansmanı - Geçer, Turgay (My University, 2001)
unknown
Keywords: DENİZ TAŞIMACILIĞI; FİNANSAL KURULUŞLAR; Okyanus taşımacılığı; Su taşımacılığı; TAŞIMACILIK_DENİZYOLU