Tip 1 diyabetiklerde ACE inhibisyonunun endotel fonksiyonu ve plazma asimetrik dimetilarginin düzeyleri üzerine etkisi - Yazıcı, Dilek (My University, 2004)
unknown
Keywords: Hastalıklar; İç Hastalıkları; iç salgı yapıcı sistemler hastalıkları; Kan yapıcı; lenfatik; Şeker hastalığı (diabetes mellitus); Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri