Kuvvet ve sürat çalışmalarının kısa gerilimli döngü (stretch-shortening cycle) tipi kas aktivitisine etkisinin incelenmesi - Gül, Gazanfer Kemal (My University, 1998)
unknown
Keywords: Atletik ve açık hava sporları ve oyunları; Dinlence ve eğlence sanatları; SPOR