Serebral vasküler malformasyonlarda anjiogenez: integrin ve KRIT1 proteinlerinin rolü - Şeker , Aşkın (My University, 2002)
unknown
Keywords: Hastalıklar; Nöroşirurji; Sinir sistemi ve akıl hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri